top of page

PANDAMAN a vítězství Barči Herren

Report od Barči:

Pandaman 2023 na nové trati.

Tenhle terénní triatlon pod taktovkou Libora Uhera nejde vynechat. Letos byla tradiční trasa lehce pozměněna (výjezdy byly vedeny jezdivější trasou, sjezdy i s blátíčkem zůstaly, kořenovitý lesík přidán) a při přejezdu do dalšího kola(celkem 3) se každý závodník mohl v každém průjezdu blýsknout před publikem dvojitým výjezdem a sjezdem můstku.



Plavání 500m pohoda, akorát svlékání z neoprenu za pět.

Kolo hezky odsýpalo, můstek jsem pokaždé vyjela a nemusela vytlačit jako mnoho jiných závodníků a závodnic- juhů, krásná práce. (BTW Libor na rozpravě říkal, že každý průměrný bajker to vyjede... Hahahaaaa, průměr podle Libora.... )

Z kola do depa jsem dojížděla zároveň s mladinkou holčinou, zkušeně bleskově skáču do botek a cupitám kolem Olešné. V dáli přede mnou vidím copek tak si nastavím v hlavě automat na rychlost docvaknout a neumřít. Předbíhám, tempo držím a raduji se z chvilkově vedoucí pozice. A pak mě ta 18 letá laňka z depa předbíhá a v hlavě mi svítí kontrolka že tohle tempo do cíle nedám. A tak dobíhám do cíle potupně 17 vteřin za ní. Ale 1. místo v kategorii mladších starých paprik mi zvedá náladu. Probíráme zážitky s ostatními závodníky a závodnicemi a verdikt je jasný - nová trasa sklidila úspěch a líbila se. Prima sportovní odpoledne s přáteli.


Díky že můžu #Kilpi Kome Klub#Inkospor#Born to Swim. A taky klukům z #BIKOMATIC kde mi v pátek nezjištně nouzově nabili baterku do přehazky-páč jsem debil a nabíječku nechala v Praze.

9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page