top of page

LIVE STREAM s Vladimírem Malým.

Jakub Merle, v roce 2021 rozjel kolotoč s pořádáním TRI CUP ADVENTURE, což bylo náhražkou Českého poháru v terénním triatlonu pro Čechy. Společně s Danem Zemančíke, Tomášem Langhammerem, Jirkou Sýkorou a Vláďou Karáskem uspořádaly tento seriál závodů a pravidelně natáčeli informační Live streamy ke svým závodům.

Dosah videí byl dobrý, uskutečněný pohár závodů také a po celoroční práci byl tento projekt ukončen pro nadcházející rok.

V roce 2022 se otěží opět ujmul Michal Piloušek a za podpory ČTA tak uskutečnil oficiální Český pohár terénního triatlonu.


Mezitím se odehrává i zásadní závod CITY TRIATHLON KARLOVY VARY, který spadá do SVĚTOVÉHO POHÁRU TRIATLONU. Tedy sportovní akce, která na území Čech nemá konkurenci a právem se jedná o jednu z nejprestižnější sportovních akcí u nás!

Jakub Merle je přizván, aby v roce 2021 poprvé pomohl s pořádáním této akce na postu šéfa plavecké sekce v lokaci ROLAVA.

Vladimír Malý, hlava tohoto závodu Jakubovi ve zkratce vysvětluje o co se jedná a jaká je náplň funkce šéfa plavecké sekce.

Nejspíš vsází na Jakubovo organizátorské zkušenost nejen ze sportovního prostředí, ale také z předešlých pořádání hudebních festivalů, kulturních akcí pod hlavičkou RedBull a v neposlední řadě na zkušenost vedoucí pozice pro stavebnictví, kde se Jakub pohybuje bezmála 17 let.



Impulz pro Live stream byl status Ester Ledecké, která se před nedávnem vyjádřila k přenechání své finanční podpory od ČESKÉHO SVAZU LYŽAŘŮ ve prospěch podpory ostatních. A tím i naznačila, v jakém stavu se nachází aktuální vztah mezi svazem a lyžaři.

Tento příspěvek sdílel Jakub Merle na svém facebooku a zanedlouho na něj reagovalo pár lidí v rozsáhlém vláknu.

Toto vlákno neuniklo pozornosti nejen některým úřadujícím postavám ČTA, ale také Vláďovi.

Po krátkém telefonátu se s Jakubem domluvili, že uspořádají Live stream nejen na toto téma podpory sportu (triatlonu) ale také se pobaví o věcech kolem CITY TRIATHLON KARLOVY VARY


Pokud Vás tedy zajímají některé informace kolem výše uvedeného závodu a osvětlení pár informací k fungování ČTA, můžete se podívat na záznam z Live streamu!



30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page