top of page

Vrchařská klasika kraje: Na Blatenský vrch. Dvořák potvrzuje dobrou připravenost.


V neděli se jel další silniční závod v rámci seriálu Giro Chodov a to vrchařská klasika Na Blatenský vrch - 57 km a vydatných 1500 nastoupaných metrů. Tentokrát jsme měli dvojnásobnou účast a nejprve nabízíme report od Dvořák Michal, který bral zlato v kategorii a absolutně druhý flek z 20 závodníků:


Moje historicky první účast, ale v rámci mise „Zpět do formy“ a jako poslední den tréninkové fáze na Krále Šumavy jsem to dopředu pojal jako trénink a nešlo o výsledek.


Od prvního šlápnutí jsme se cítil skvěle, uvolněně a ve chvíli, kdy jsem se prokousal ze středu pelotonu, tak jsem začal se svou hrou (jak jsem avizoval před závodem).


Ihned jsem zredukoval čelo závodu na osm kousků, a jelikož Jirka a Víťa se toho nebáli, tak tempo moc nezvolnilo a při mém dalším mininástupu a následném Jirkovu jsme byli už jen v šesti. Fába se poprvé ozval na konci sjezdu do Nejdku, kde to vzal na hraně a nebýt kolony aut v Nejdku, mohlo to být zajímavé.


Pak už si mě jen pohlídal, abych nenastoupil v nejprudší stojce (netušil jsem kudy se jede, škoda , to bylo moje místo ) a ke konci Plazivce si mě a Jirku zpracoval tak, aby nám pak nadělil parádním nástupem 15 s.

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page