top of page

Silná sestava na triatlonu v Aši. KOME ovládlo celý závod.

Aš Studánka triatlon 2022 KILPI KOME KLUB a jeho umístění.

Kategorie M1

  • 3. místo... Jakub Vyleta.. 1:15:13

Kategorie M2

  • 1. místo... Vítek Brožek.. 1:04:41

  • 2. místo... Jaromír Kubín.. 1:04:52

Kategorie M3

  • 2. místo... Milan Brož.. 1:06:33

  • 5. místo... Jindřich Volný.. 1:09:53

  • 8. místo... Jindřich Stuchl.. 1:17:40

  • 10. místo... Tomáš Masopust.. 1:18:55

Kategorie M4

  • 4. místo... Karel Vyleta.. 1:19:21

Kategorie Z2

  • 1. místo... Anežka Ševčíková.. 1:08:50

  • 3. místo... Barbora Heeren.. 1:19:05

Report od Anežky Ševčíkové:

O Ašském triatlonu jsem se dozvěděla 2 dny předem od Jindry Volného během cyklotréninku. Původně jsem měla v plánu jet následující den závod v silniční cyklistice (SAL Krupka-Komárka), ale vzhledem k teplotnímu skoku v neděli mi přišlo rozumnější si zazávodit už v sobotu. Problém byl jen v tom, že jsem s sebou u babičky na chalupě neměla triatlonovou kombinézu. Naštěstí mi Jindra půjčil nějakou menší kombinézu a já se mohla postavit na start.

Start ale neprobíhal úplně podle plánu. Přijeli jsme na poslední chvíli a já před přesunem k pár kilometrů vzdálenému rybníku, kde byl start, zpanikařila a podařilo se mi zamknout v autě Jindrovu helmu a svoje plavecké brýle s čepičkou. Naštěstí nás na startu zachránil Milan Brož a ještě jeden klučina. Díky moc, kluci.

Plavání pak už proběhlo docela dobře. Neměla jsem neopren, tak mi asi uplavalo víc lidí než normálně. Docela rychlé první depo, náskok na kolo a obouvání za jízdy mi ušetřilo pár minut. V prvním kopci jsem docvakla 2 holky. Jela jsem si svůj boj proti větru. Naštěstí mě ve 2. kole dojela spolupracují skupinka i s Jindrou a já se vezla až před druhé depo, kde se mi kluci trochu trhli.

S mým pražským trenérem poctivě trénujeme depa a jde to znát, kluky jsem v depu předběhla a udělala si malý náskok.

Běh byl ze začátku trochu trápení do nakloněné roviny, ale pak se nohy rozběhly a cesta zpátky utekla celkem rychle. Naštěstí byla cesta skoro celou dobu v lese po měkké cestě. Nikdo mě nedoběhl a já ještě asi 2 lidi seběhla. V cíli jsem byla 8. celkově, 1. žena.

Takovéhle pohodové závody mám fakt ráda a asi začnu praktikovat pozdní příjezdy na start častěji, jelikož bývám normálně před startem nervózní a podrážděná.

Díky všem Komákům za super atmosféru a obzvlášť Jindrovi Volnému za technický support a na viděnou za týden v Lesíku!




78 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page