top of page

Praská zlepšila techniku a potvrzuje formu umístěním při KRUŠNOMAN cross triathlon Most 2023

Krušnoman Cross Triathlon 23.7.2023- 400m, 14km, 5km.

Těším se každý rok na tento závod. Ještě den předem jo, ale jak tam stojím, přiznávám si, že se mi nechce. Slunce pere, dusno nedejchatelné a do toho vítr, který bouří i jindy poklidnou Matyldu a to do vln hodných černé vlajky. Tak jo, bude to plavecká legrace, ale v mém podání - kdy není, že.

Zase je tu komplet triatlonová banda a světe div se i "Moje ego" z Dachsmana.

Skáču do vody, hledám startovní pozici a čekám na start. Těch 400m uplavu vcelku v klidu až na počáteční křeč a klasickou bitku a ošahávačku. Už mi to tak nevadí, za chvilku to snad budu vyžadovat i v bazéně.

Kolo sedlo, jelo se mi skvěle, jen mi trochu rozhodilo, že hned na začátku mě dojel Marek Vobr. Sakra, jak to ten kluk dělá. Mělo to být později!!

Jedu všechno i Moiru, ale bez oslavného pištění a tanečku. Nohy chtějí a do kopců tahají neskutečně. Vlastně ani nevím, jak ty kopce vyjedu. Stíhám pokecat i s kolegy, které předjíždím. Teď si tak uvědomuji, proč mi nikdo neodpovídal. Ještě motačka v břízkách, tam je to totální užívačka.

Běh je oproti loňsku změněn, trochu běhatelnějši, ale pořád na Hněvín. Lektvar od Kellyho nahradila občerstvovačka a šupajdit dolů. Hlídám koleno, zbytečně nezatížit.

Dnes to krásně sedlo. Taková radost, když to jde.

Sedmá žena celkově a druhá v kategorii pražen.

Děkuji vám bando od KILPI KOME KLUB. Byli jste tam všude. Děkuji Jakub Merle, vzpomněla jsem si jen na dvě rady, ale těch jsem se držela, však koukni na Stravu. Děkuji těm holkám z XTERRY. Já vás tak ráda vždycky vidím. A všem těm co fandili všude. Já pořád slyšela své jméno. Buď jsou tam dvě Vendulky, nebo jste prostě skvělí. To se pak závodí.

KRUŠNOMAN krásná akce, tohle se vám daří

Pavel Praský moc děkuji za foto a podporu



37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page