top of page

FAQ Aquatlon Plzeň v silném zastoupení KOME.

FAQ Aquatlon v Plzni pořádá Jan Cipra se svým Forrest Gump teamem. Letos se jednalo o šestý ročník s klasicky hojnou účastí sportovců.


Kategorie M

  • Adam Hendrych...oo:29:46 3.místo

Kategorie M40

  • Tomáš Masopust...oo:33:06 10.místo

  • Jindřich Stuchl... oo:33:19 11.místo

Kategorie Z

  • Viktorie Martínková...oo:34:37 6.místo

Kategorie M50

  • Michal Havlíček...oo:36:01 3.místo



REPORT OD MICHALA HAVLÍČKA:

FAQ Aquatlon Plzeň První závod letošní (mé již 39.) triatlonové sezony… Po několikaměsíčních, a stále nekončících, zdravotních peripetiích jdu do letošní sezóny s respektem a lehkými obavami…natrénováno zatím minimum, tělo i „hlava“ „rozbité“… Kdyby bylo mistrovství světa v začínání od nuly, vyhrál bych dnes na celé čáře. A to jsem možná vůči nule letos i v deficitu.

Od mé osobní masérky a fyzioterapeutky na posledním sobotním předzávodním sezení slyším: "Hlavně prosím tě nezávoď, jinak si ublížíš." A říkala to takovým tím soucitným hlasem, ve kterým bylo cítit zděšení z toho, jak ze strachu z fotrovatění a stárnutí, půjdu zase po hlavě do závodu, druhý den jí budu volat, že mám tělo na sračky a nemůžu se hnout, prostě jako obvykle.

Poslední měsíce jsem navíc reinkarnoval v buddhu…tedy v takového tlustého, plešatého týpka, co nesportuje…ale zase v týpka kurewsky spokojeného…a ono dostávat se z této komfortní zóny zpět do „bolavého režimu plného nepohodlí“ se moc nechce….shazování kilíček, domluva s osobním trenérem na pravidlech a společných cílech, fyzioterapeut….

Nedbajíc řečí okolí a hlavně s odhodláním, vyrážím směr Plzeň. U prezentace mě atmosféra tradičně pohltí…vítám se po delší době se známejma xichtama, zlehýnka se rozklušu, jen aby tělo vědělo, že je to tu jako zase….

Specifikem tohoto aquatlonu je, že se koná v opačném pořadí než je na aquatlonech zvykem, začíná se tedy během.

Běh 5km „…hlavně na pohodu, na tepy hlídat pumpu…znáš se voe“ …ale hovno, jako by ses neznal….zase předzávodní kecy, výstřel a prostě nechceš „vyklusat“ a prohrát…. Kdo to "nezkusí", nemůže vyhrávat…zkusil jsem a totálně „došlo“…5. v běhu

Plavání 500m První –tlon za Kilpi Kome Klub…“tvl nesmíš to posrat“, honí se hlavou….na medaili chybí cca 2 minuty….a to dohnat v bazénu bude kurwa bolet…. 2.nejrychlejší čas v kategorii, teď už jen počkat co to udělá v součtu….

….tak i po roce je to „bedna“ ….vyšlo to dokonce o více než 1 minutu…totálně našrot, dojatej vesmírnou něhou po všech těch problémech slzy prostě na stupínku s medailí neudržím…. …14 dní na doladění na 1.závod Českého poháru v aquatlonu ve Zlíně…porovnání se s nejlepšími u nás teprve ukáže…čeká nás ještě hodně práce…

32 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page