top of page

Dvořák na domácí půdě 11.! Kraslický šíp byl úspěšný!

Report od Michala:

Kraslický Šíp - celkově 11. místo!

Závod v rodném městě. Tam, kde jsem 26 let žil a konečně tam mám možnost i závodit.

Všude kolem trati rodina, kamarádi a kolegové z předešlé práce. Všichni fandili a hulákali a moje jméno jsem slyšel skoro každých 5 minut.....masakr.

Na startu jsem byl posunut do VIP sektoru do druhé řady, takže my v hlavě běhaly myšlenky že to musím potvrdit a nepo... Startovka namačkaná zvučnými jmény, takže rychlé kilometry zaručeny.

Od prvních metrů se cpu s Ondrou ze Sportraces na čelo a udaváme tempo a v podstatě kolo a půl jsem každou chvilku na špici. Pak už si to berou na starosti kluci z LAWI a zde končí zábava a začíná peklo. Já se starám, abych skupinu v půlce neoddělil a naopak se ji zase snažím spojit. Bohužel ve 4 kole už se 8 lidem daří odjet a zbytek skupiny spoléhá, že to pár lidí bude tahat a dalších 10 se poveze.....prostě klasika. Ale já nepřijel dělat vola a chci závodit, takže ostrým a stálým tempem v kopci se nám daří v pátém kole ve 3( posléze ve 4) odjet a udržet to až pod závěrečné stoupání, kde si to každý vyťapal po svém a šichta je hotova.

Zdravotně i materiálně bylo vše v maximálním pořádku, ale 6ti týdení zdravotní patálie co mě vyřadili ze závodů a kvalitních tréninků byli znát. Na ty šílené nástupy každé 3 minuty jsem nemohl pořád reagovat, síla tam prostě na tyhle borce není dostatečná( jsou prostě lepší) Každý víkend se pokusím závodit a závodit a snad se dostaví i nějaký solidní výsledek. A hodnocení 11 pozice z Kraslického Šípu? Jooo to beru, ale na 10 pozici a možná i výše jsem měl. Děkuji všem co stáli za tímhle zážitek, tak zas za rok.

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page