top of page

Dvořák jel na stupně vítězů, poté přišel defekt. Author král Šumavy se nezdařil.


AUTHOR KRÁL ŠUMAVY 2022 - 102 km.

První účast a můj druhý opravdový maraton. Bylo by fér se k němu po skoro týdnu vyjádřit.

Bohužel k tomu není moc co dodat . Těšil jsem se strašně moc a věřil jsem si na vítězství a šel si za ním cca půlku závodu . Od začátku jsem se cítil skvěle, jelo se mi lehce, a i když nám jeden Němec ujel, tak jsme věděli, že ho v průběhu závodu sjedeme. Od 50. kilometru jsem si začal tempo víc hlídat a radši nechal Honzu Beneše poodjet (nechtěl jsem jít na maximum a on jel skvěle ) a držel si ho na dohled. Jak jsem se obával, tak na 60. kilometru mě začaly trápit křeče do zadní strany stehen - ačkoliv jsem byl fyzicky úplně v pořádku a cítil jsem, že můžu jet rychleji - křeče mě naopak zpomalovaly. Bojoval jsem a dařilo se mi udržovat komfortní náskok přes 5 minut na čtvrtého borce za mnou.

Smutný konec mého boje přišel na 72. kilometru úplně deb... defektem, který jsem dorazil špatným nasazením duše a celá dřina, která do té doby trvala tři a půl hodiny, šla do kopru. Byl jsem zlomenej... Tlačím hodinu do kopce k servisu a honí se mi v hlavě hromada myšlenek. Pár slz ukápne . Prdím na ně!!! Kolo opravené a stávám se parťákem Tomášovi a zbytek trasy dojíždíme společně a já si to v závěru nakonec i docela užívám. Zaslouženě vítězí Honza a já mu to moc přeji.

Měl jsem stát na 3. fleku a vím to. Moje chyba, ze které se musím poučit .

Sezona se blíží ke konci první třetiny, takže snad na Orlíku v neděli nechám všechno a přinese to konečně i nějaké to ovoce . @cyklo_spinn @inkospor.cz.sk @mondraker_cz @kilpi_kome_klub @kilpisport

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page