top of page

Anežka Ševčíková nepřestává šokovat Český triatlon! Duatlon Žamberk ukázal její kvality!

Netřeba dlouhých slov!

Přikládáme report od Anežky a posíláme hlubokou poklonu jejímu umu!



REPORT:

Někdy se daří, někdy zase ne. Na Žamberském duatlonu se mi ale dařilo nejvíce za celý rok. Vyběhla a vyjela jsem si titul mistryně republiky (ve své kategorii) – resp. vicemistryně v ženách (celkově).

Za velkým pokrokem v letošní sezóně stojí hlavně můj trenér Daniel Noah, který tu pro mě vždycky byl i jako mentální kouč, sparing a kamarád. Také jsem vděčná lidem z KOME klubu či přátelům z kola za mnoho rad a společných tréninků. Samozřejmě největší dík patří mým hlavním sponzorům – rodičům. Dále bych také chtěla poděkovat Bjež za čelenky na tuhle sezónu a Cube store Karlovy Vary za servis cubíčka.



Report ze závodu

Den před závodem jsem neměla ani pomyšlení na to, že bych měla závodit. Cítila jsem se unaveně a taky jsem měla trochu krizi. Bylo toho poslední měsíc opravdu dost. Málem jsem do Žamberku ani neodjela, čehož bych teď opravdu litovala. Chtěla jsem zkusit top 5 v kategorii, tajně jsem doufala, že bych třeba ulovila bronz v kategorii, ale na 2. místo celkově a mistrovský titul jsem nepomýšlela ani ve snu.



38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page